Доставка по всій Україні
Інтернет-магазин якісних меблів та матраців

Пн-Пт       9:00 - 18:00
Сб             10:00 - 16:00
Нд              вихідний

Меблі та матраци

Обираємо меблі для дитячої кімнати

Меню

Дитяча кімната та дитячі меблі, розташоваі в ній, повинні бути красивими, естетичними, оригінальними. Звичайно, меблі для дитячої кімнати варто підбирати таким чином, щоб вони задовольняли не тільки смаки і запити батьків, але й подобалися дитині, радували малюка.

Тому вкрай важливо підібрати дитячі меблі таким чином, щоб вони при постійному і безпосередньому оточенні, сприятливо впливали як на фізичний розвиток, так і на здоров'я дітей. Найкращим буде вибір класичних меблів, які виготовлені з міцних і нетоксичних матеріалів. Стабільність і безпека, це основні характеристики дитячих меблів, а дати волю фантазії можна через підбір аксесуарів і текстилю.

Кутова шафа з підсвічуванням буде відмінна база, на основі якої цікаво організуємо простір дитини. Шафа є гарною ідеєю в кімнату братів і сестер, так як вона містка і універсальна. У кімнаті дитини або підлітка відмінно підійдуть комоди, а краще з висувними ящиками. Прикладом може бути комод з трьома висувними ящиками. Виготовлені з міцної ламінованої плити.

Часто великою проблемою є вибір ліжка. Діти дуже швидко виростають із своїх зовсім дитячих ліжечок і хочуть мати модні й елегантні вироби. Ліжко дуже важливий елемент, головна умова це міцна основа і відповідний матрац. Так як діти часто люблять стрибати на ліжках, матрац краще купувати безпружинний. Модне ліжко з ортопедичним матрацом, це задоволення очікувань і уявлень дівчаток і хлопчиків різного віку.

Меблі в кімнаті дитини повинні бути функціональні, надійні і красиві. Повинні відповідати вимогам батьків, але в той же час створювати дитині можливість творчої та безпечної гри. Дерев'яні дитячі меблі, кращий вибір для дитини в будь-якому віці. Старші діти обов'язково повинні мати у своїй кімнаті столик і стілець або письмовий стіл, за яким він зможе робити уроки, читати книги, малювати.

Коробка для іграшок допоможе підтримувати в кімнаті порядок, а дерев'яний стелаж допоможе розвинути у дитини любов до читання, тому що його улюблені книги завжди будуть під рукою. У кімнаті дитини відмінно підійдуть також дерев'яні полиці, на них можна розставити сувеніри, улюблені іграшки, або предмети, пов'язані з інтересами дітей.

Вибираючи меблі, пам'ятайте не тільки про те, що це повинні бути меблі, відмінної якості, стабільні та безпечні в експлуатації. Не забувайте також про те, що кімната служить дитині як для розваги, так і для відпочинку, і тому кімнати повинні сприяти задоволенню потреб дитини в обох цих площинах. Якщо ми не хочемо дуже часто інвестувати в обладнання дитячої кімнати, варто вибрати універсальні, дерев'яні меблі, які будуть "рости" разом з малюком і постійно адаптуватися до його потреб.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук